Köszöntjük a Hármaskönyv Fogadó                                            weboldalán!

Nálunk mindig otthon érezheti magát. Kellemes és nyugodt környezetben kínálunk ízletes ételeket és különböző italokat. Akár családi, akár üzleti beszélgetésekre ideális, ünnepi rendezvényeket is szívesen vállalunk.

Kínálatunk mindig friss és változatos ételeket tartalmaz, aktuális ajánlatainkért böngéssze weboldalunkat vagy térjen be hozzánk. Legfontosabb célunk, a magas színvonalú vendéglátás, a tartalmas étel elkészítésétől a hozzáértő felszolgálásig, s mind rendkívül kedvező áron. Valamint ételeinket fatálon szolgáljuk fel, ami maradandó élményt nyújt minden vendég számára. Az étterem 2008-ban benne volt a 100 legjobb étterem között. Asztalfoglalás ajánlott!

               Várjuk szeretettel éttermünkbe!

Jó étvágyat és kellemes hangulatot kíván családjával és munkatársaival együtt: Jéger Zsolt tulajdonos.

"Kell valami olyat találnunk, amiért lelkesedünk annyira, hogy kockázatot vállaljunk érte, átugorjuk az akadályokat és áttörjük a falakat, amelyekkel mindig szembe találjuk önmagunkat. Ha nincs meg ez az érzés azzal kapcsolatban, amit csinálunk, az első nagy akadálynál meghátrálunk."

                                                                                                                                                     Zsozsó


Szakácsaink:  Laluja Márk és jómagam /Főnök/

Placcmester: Hamar Ákos

És ne feledkezzünk meg azokról sem, akik nélkül ez nem jöhetne létre:

Bárdos Szilvia, Kucsera Imre, Bacsa Krisztián, Bacsáné Jéger Vivien, Juhász Evelin, Ónodi Éva, Varga Mónika,  Mizsei Andrea,  Vladár Dániel, Párizs Zsuzsanna, Piszár Orsolya,Kardos Timea.