Rólunk
Van múltunk, jelenünk és jövőnk!
Múlt....
A Hármaskönyv Fogadót 1995-ben Laluja Imre építette saját tervei, elképzelése szerint.
Az étterem 1995-ben kezdte meg működését és hosszú évek elteltével 2006-ban került Jéger Zsolt tulajdonába, aki 2002 óta üzemelteti. A hely azóta nyerte el a jelenlegi állapotát.
Az étterem irányítását és marketing hátterét Jéger Zsolt látja el.
Akihez a vendégek minden kérésükkel és problémáikkal fordulhatnak.
Az étterem specialitása: Fatálon szolgáljuk fel az ételeket.
A mottónk: Családias vendéglátást, otthonos és barátságos környezetben, házias ízeket ötvözni a betérő és a törzs vendégei számára.
2006
2022
25 LEGJOBB HAZAI KISVENDÉGLŐ 2017-BEN
https://turizmusonline.hu/belfold/cikk/hazias_izek_es_magyar_vendegszeretet
Turisztikai szakemberek állították össze azt a listát, amely Magyarország 25 legjobb kisvendéglőjének nevét tartalmazza. A Magyar Turizmus Zrt. honlapján szereplő összeállítás a következő szempontok alapján készült: számított az étteremek online értékelése, általános megítélésük, eredményeik, weboldaluk minősége, hangulatuk. Az értékelést különböző szakmai tapasztalatok és ajánlások egészítették ki. A lista sorrendje véletlenszerű, nem jelent helyezést.
Az itthon.hu összeállításában olyan hazai kisvendéglőket gyűjtöttek össze, amik őrzik a klasszikus házias vendéglátás és ételkészítés hagyományait.
Hármaskönyv Fogadó, Alsópetény
A Dunakanyartól Észak-keletre találjuk Alsópetényen ezt a kis családias vendéglőt. Specialitásuk a hatalmas fatálak, jó sok finomsággal megpakolva, megfizethető áron. A vadászház jellegű beltér, parasztházas beütéssel és diófa bútorokkal megfelelő hely, egy baráti lakoma elköltésére. A klasszikusok mellett sok különlegességet (békacomb, nílusi fogas, afrikai harcsa, cseres mártás) is találunk az étlapon.