Rólunk

Van múltunk, jelenünk és jövőnk!

Múlt....

A Hármaskönyv Fogadót 1995-ben Laluja Imre építette saját tervei, elképzelése szerint.

Az étterem 1995-ben kezdte meg működését és hosszú évek elteltével 2006-ban került Jéger Zsolt tulajdonába, aki 2002 óta üzemelteti. A hely azóta nyerte el a jelenlegi állapotát.

Az étterem irányítását és marketing hátterét Jéger Zsolt látja el.

Akihez a vendégek minden kérésükkel és problémáikkal fordulhatnak.

Az étterem specialitása: Fatálon szolgáljuk fel az ételeket.

A mottónk: Családias vendéglátást, otthonos és barátságos környezetben, házias ízeket ötvözni  a betérő és a törzs vendégei számára.


2006

2022

              25 LEGJOBB HAZAI                        KISVENDÉGLŐ 2017-BEN

https://turizmusonline.hu/belfold/cikk/hazias_izek_es_magyar_vendegszeretet

Turisztikai szakemberek állították össze azt a listát, amely Magyarország 25 legjobb kisvendéglőjének nevét tartalmazza. A Magyar Turizmus Zrt. honlapján szereplő összeállítás a következő szempontok alapján készült: számított az étteremek online értékelése, általános megítélésük, eredményeik, weboldaluk minősége, hangulatuk. Az értékelést különböző szakmai tapasztalatok és ajánlások egészítették ki. A lista sorrendje véletlenszerű, nem jelent helyezést.

Az itthon.hu összeállításában olyan hazai kisvendéglőket gyűjtöttek össze, amik őrzik a klasszikus házias vendéglátás és ételkészítés hagyományait.  

 Hármaskönyv Fogadó, Alsópetény

A Dunakanyartól Észak-keletre találjuk Alsópetényen ezt a kis családias vendéglőt. Specialitásuk a hatalmas fatálak, jó sok finomsággal megpakolva, megfizethető áron. A vadászház jellegű beltér, parasztházas beütéssel és diófa bútorokkal megfelelő hely, egy baráti lakoma elköltésére. A klasszikusok mellett sok különlegességet (békacomb, nílusi fogas, afrikai harcsa, cseres mártás) is találunk az étlapon.


 Az étterem 2008-ban benne volt a 100 legjobb étterem között.

 Legjobb étteremek! 🥗(nem reklám) #utazás #utazzolcson #foryou #fyp | TikTok